Hoe werken wij?

Wij luisteren zorgvuldig naar wat uw wensen zijn voor uw vakantie en doen dan een voorstel voor de te boeken reisonderdelen. Zo kombineren wij uw wensen met onze reiservaring! Het uiteindelijke reisprogramma ontvangt u overzichtelijk van ons via de email. Alles met de kwaliteit en stiptheid die u van een Nederlandse professional mag verwachten. Wij zijn gevestigd in Peru, maar de telefoongesprekken en emails verlopen gewoon in de Nederlandse taal.

Wie zijn wij en hoe werkt het reisbureau?

reisbureau peru kontaktpersoon

Het reisbureau Peru vakantie reizen is opgericht door de heer Ronald Kuijpers. Hij stelt zich graag even aan U voor:

Ik ben Ronald Kuijpers, en ik heb 14 jaar ervaring met het reizen in Peru en Bolivia. Als reisbegeleider heb ik honderden Nederlanders en Vlamingen met plezier begeleid op hun vakantie door Peru en Bolivia. Ik heb hen zoveel mogelijk geholpen om invulling te geven aan hun eigen wensen, aangezien ieder verschillende belangstelling heeft. Ik kan me goed verplaatsen in de reizigers en aldus een reisvoorstel doen.

Mijn motto is: "heeft U het naar uw zin, dan heb ik dat ook". In augustus 2009 heb ik het reisbureau Peru vakantie reizen opgericht. Daarmee wil U een prettige reis bieden, die tevens betaalbaar is. De reis, conform uw eigen wensen. Bijvoorbeeld regelen wij de hotelovernachtingen en het vervoer, terwijl u zelf alle vrijheid heeft om uw dagen in te delen.

Mijn achtergrond? Ik ben elektrotechnisch ingenieur, en ik heb 10 jaar gewerkt bij TNO in Delft aan geavanceerde elektronica voor satellieten. Tegelijkertijd begeleidde ik ook reizen door Peru en Bolivia. Mijn belangstelling voor Peru heeft ertoe geleid, dat ik in Peru ben gaan wonen. Ik woon in Lima en een paar uur per week doceer ik electronica aan de "Catolica" universiteit. Daarnaast ben ik reisagent. Peru vakantie reizen is dus in Peru gevestigd, maar gericht op de Nederlandse en Belgische reiziger, die zelfstandig door Peru en Bolivia wil reizen.