reisbureau peru

goedkoop en betrouwbaar

Alle medewerkers wonen in Peru, dus midden in de actuele situatie van het land. Wij willen onze aandacht niet versnipperen over andere landen, en wij richten ons op Peru en Bolivia. Peru vakantie reizen heeft geen medewerkers met een nederlands salaris, dus kunnen wij goedkoop ons werk doen. Hier ter plekke in Peru selecteren wij prettige hotels met een gunstige prijs en adviseren deze aan U. Op deze wijze kunnen wij U een mooi pakket aanbieden, met het doel u een fijne reis te regelen.

Peru vakantie reizen.

Peru vakantie reizen is niet in Nederland gevestigd, dus wij kunnen ons niet aansluiten bij SGR, ANVR of Calamiteitenfonds. Ook staan wij niet op de vakantiebeurs. Toch doen wij betrouwbaar ons werk. Hoe gaan wij te werk? Online, via email of telefoon stelt u met ons uw gewenste vakantie reis samen. Vervolgens ontvangt u per email een factuur. Zodra uw (aan-)betaling is overgemaakt, worden hiervan meteen de benodigde hotels, bussen en excursies betaald. Uw geld blijft dus niet bij ons, maar gaat meteen naar de bestemming. Per email ontvangt u dan snel de nodige tickets in elektronische vorm. Op deze wijze is uw reis meteen geregeld, vaak al binnen 7 dagen. Overige papieren vouchers ontvangt u bij uw aankomst in uw hotel in Lima.

Een reisbureau ver weg.

Misschien vraagt U zich af, is het wel veilig om zaken te doen met een "ver weg" reisbureau in peru. Welnu, Peru vakantie reizen is van een Nederlander (een academicus), en werkt met Nederlandse zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.
En Peru is geen wankelende bananenrepubliek meer. Als u eenmaal hier bent zult u zien dat er heel veel gewoon goed funcioneert. Peru is een derde wereld land, maar de tijd veranderd, en zeker in Lima wordt er veel gemoderniseerd.
De werkloosheid in Lima is inmiddels gedaald tot 5,7% en is dus lager dan in Nederland. Er zijn constante inkomsten door export van koper, goud, zilver, vis en landbouw. En het toerisme is ook een gezonde bedrijfstak. Zie onderstaande grafiekjes: Of bekijk de grotere grafieken van de economie van Peru.

De export van koper uit Peru.
peru export van koper
De export van koper uit Peru (in 1000-en tonnen, Bron: MINEM).


De export van landbouw uit Peru.
peru export van landbouw
De export van landbouw uit Peru. (in miljoen-en sol, Bron: INEI).


Het toerisme in Peru.
peru toerisme
Het toerisme in Peru groeit elk jaar. (buitenlandse en peruaanse bezoekers van de Colca Vallei, Bron: MINCETUR).