online reisbureau peru

boek uw reis naar Peru

Online kunt u de vakantie regelen!

U kunt ons dagelijks bereiken via de email van peru vakantie reizen. Vanwege het tijdsverschil met Nederland en Belgie is het handiger om per mail te werken, dan per telefoon. Uw vragen over de vakantie kunnen online via de email beantwoord worden. Dit gebeurt vanuit Peru, maar in de nederlandse taal. Ook de reisbescheiden kunnen per email verzonden worden. Evenwel krijgt u naast de online verzonden reis ĘdocumentenĘ bij aankomst in Peru ook papieren reis documenten.

Peru vakantie reizen is online bereikbaar op: info@peruvakantiereizen.nl

of bel .....

U kunt ons telefonisch bereiken op een mobiel nummer in Peru, vanuit nederland is het volledige nummer : 0051999327588. Hier zijn natuurlijk kosten aan verbonden, de KPN rekent waarschijnlijk ca 1 euro per minuut. Andere goedkopere aanbieders zoals Teledump en Vocalis rekenen ca 0.40 eurocent. Maar zij gebruiken internet verbindingen, en soms krijgt u een in-gesprek signaal. De ervaring is, dat u met de KPN wel altijd de juiste verbinding krijgt naar Peru. Mocht uw telefoon zijn ingesteld om permanent gebruik te maken van zo┤n andere aanbieder, dan kunt u het gesprek toch weer via de KPN laten lopen door 1655 voor het nummer te draaien. Het totale nummer van peru vakantie reizen is dan 16550051999327588, en gaat dan uiteraard tegen het KPN tarief. Maar Online is het dus makkelijker ons te bereiken.

Vanuit Nederland of vlaanderen is het volledige nummer : 0051999327588.

Het is in Peru 7 uur vroeger dan in Nederland en Belgie. U kunt ons bellen vanaf 2 uur 's middags tot middernacht (Nederlandse tijd).

Bij uw boeking ontvangt u ook een nummer waarop u 24 uurs assistentie heeft gedurende uw reis.

Wij wensen u een goede reis!